SALOS Rumia - Wyniki i Tabele

amatorska liga salezjańska - piłka nożna

Login:
Hasło:
loguj automatycznie
Forum SALOS > Mecze salosowe
Wątek: Witawa - Expert

Komentowany mecz: Witawa - Expert

Post nr 21
Mazzano, Amigos Gdynia
08.07.2010, czwartek, 1:27
Kiedyś też boiska były mega słabe, a było łącznie 20 drużyn. Tu nie chodzi o ich stan, ale atmosferę wokół ligi i jej wizerunek. Salos przyciągał tym, że był tani i pójście w kierunku wzrostu wpisowego kosztem czegoś tam to zły pomysł. Nie ma poza Ligą Abstynencką na 3 razy gorszym placu innej amatorskiej ligi 11-osobowej i to jest atut Salosu.

Według mnie trzeba zrobić solidną reklamę Ligi (Trójmiasto.pl, Naszemiasto.pl, MTK.pl, Arkowcy.pl i parę innych miejsc, gdzie poszłoby info za darmo), póki jest na to czas. Po drugie, osoby odpowiedzialne za ligę muszą przedstawić właścicielom boisk jasny plan, że chcą naprawić ligę, ale potrzebna jest ku temu pomoc kurii, a po trzecie każdy z Was ma jakieś tam kontakty i można by pozyskać sponsora tytularnego do Ligi np. 5000zł za prawo do nazwy i bannerów np. Sam bym chętnie wystawił drużynę od nowego sezonu i na pewno część starych ekip by wróciła jakby miała gwarancję, że to będzie lepiej funkcjonować.
Post nr 22
Maki, KS Tęcza
08.07.2010, czwartek, 8:26
Super! Jak z książki "Marketing w weekend". Mam do Ciebie pytanie - co oferujesz sponsorowi w zamian? I znajdź mi ludzi, którzy chcą do tego swój udział dołożyć.
Sorry za cynizm, ale poza dawaniem dobrych rad, to na palcach obu rąk mogę policzyć osoby, które w przeciągu ostatnich dwóch i pół roku dały coś z siebie Salosowi (wliczam w to również zbieranie kamieni). Co do stałych działań na rzecz ligi - to przez kilka miesięcy jedna tylko osoba była...

Post zmieniony przez Maki dnia 8 lipca, 8:54.

Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.

© 2005-12 LavCon | Reklama: gra strategiczna on-line średniowiecze | symulacyjna gra ekonomiczna on-line