|
|
Forum SALOS > Mecze salosoweWątek: Witawa - Expert
Komentowany mecz: Witawa - Expert
|
Post nr 1
Rafal1307
03.07.2010, sobota, 9:07
|
ZAGRAJMY SALOS NA ORLIKU!!!!!! DAJMY ROK CZASU ORGANIZATOROM NA ZROBIENIE POŻĄDKU Z BOISKAMI!!
|
|
Post nr 2
KAKTUS, Victoria
03.07.2010, sobota, 11:36
|
dobrze czyta sie tak optymistyczne posty, pamietac musimy ze rok to trwalo zrobienie orlika gdy byla kasa i wjechał sprzet budowlany. Teraz kasy nie ma, wiec spzetu tez nie ma.. Pozostalo tyle liczyc ze bedzie dobrze. Salos powoli zbliza sie ku przepasci, wokół powstaje duzo innych boisk, zainetresowanie nimi juz widac, a ucieczka jakies druzyny jest raczej nie odwracalna..
|
|
Post nr 3
rafaello99, AllStars
04.07.2010, niedziela, 18:37
|
ja pierd... co za wpisy !!!
żenada !
|
|
Post nr 4
KAKTUS, Victoria
04.07.2010, niedziela, 19:02
|
rafeello99 - dyskutant z Ciebie pierwszoligowy. Proponuje wejsc w ten wątek na poczatku sezonu 2010/11. Ciekawe czy dalej bedzie pisal o "żenadzie", ciekawe czy wogole bedziesz mial z kim pisac....
|
|
Post nr 5
Kamil, Metalurg
04.07.2010, niedziela, 19:08
|
@Kaktus - zauważ, że do czegoś dochodzą ludzie, którzy walczą o swoje i zakładają, że ich plan ma szanse powodzenia. Lepiej wykorzystać siły na myślenie co zrobić aby było dobrze niż użalać się nad swoim losem.
|
|
Post nr 6
rafaello99, AllStars
04.07.2010, niedziela, 19:18
|
kaktus
w przeciwieństwie do Ciebie to ja walczyłem z grabiami w upale (ok. miesiaca temu) przy tym boisku, żebyś Ty i inni grający nie natrafili na gruz pod jedną z bramek !
Gdzie byłeś/jesteś jak są akcje których celem jest poprawa stanu boisk ? No tak - lepiej pisac tu na forum że się liga rozpadnie, ze organizator powinien zadbać o stan boiska i inne farmazowny !
|
|
Post nr 7
KAKTUS, Victoria
05.07.2010, poniedziałek, 0:08
|
@Kamil- dobrze prawisz. Dlatego co mecz mam skakac przez 4 metrowy płot na cmentarz po pilke, bo od kilku miesiecy organizator lekceważy nasze prosby?. A moze w ramach samopomocy kupie w Obi przecinak i spolecznie zrobie dojscie? Użalanie, a argumentowanie to naprawde dwie różne rzeczy. Uwierz, ja naprawde nie użalam sie nad swoim losem...
@rafaello99 - nie znamy se osobiscie, ale mozesz wierzyc mi na slowo, ze gdybym tylko wtedy mógł to pomógłbym Ci przy tych grabkach. Czy lepiej mi jak napisze ze liga sie rozpada? Nie,nie jest mi lepiej. Czy organizator powinien zadbac o stan boisk? Pytanie dość dziwne. Jezeli sam mam grabic sobie boisko,sam wybierac szkło, sam myslec jak sforsowac zamknietą wiecznie furtke na cmentarz a do tego za to płacić, to chyba mam prawo miec odmienne od Ciebie zdanie. Nie koniecznie musze uzywac wyrazów "żenada" czy "farmazon". Mam nadzieje ze rozumiesz do czego zmierzam....
ps. Panowie, nie oczekujecie chyba, ze druzyny ktore odchodza z Salosu wrócą, pograbią,wyrównają boisko i bedą grały dalej..
|
|
Post nr 8
majkel, Chopina Wejherowo
05.07.2010, poniedziałek, 8:14
|
dobry pomysl z tą ligą na orliku. to chyba najlepsze rozwiązanie żeby można bylo sobie jeszcze pograć z dobrymi ekipami. warto sie zastanowić na spokojnie...jak tak dalej pójdzie to chetnych druzyn do gry na salosie bedzie jedynie kilka.
|
|
Post nr 9
rafaello99, AllStars
06.07.2010, wtorek, 10:14
|
@ kaktus
Każda drużyna sama decyduje gdzie gra. Wolisz grać gdzie indziej - Twoja sprawa. Mnie się wiele rzeczy na Salosie nie podoba. Ja również stwierdzam, że tak źle jak jest teraz to nie było nigdy.
Ale samym gadaniem nie zrobi się nic - trzeba się spotkać i zastanowić co zrobić żeby z tego bagna wyjść.
|
|
Post nr 10
Brajan, FC Złota
06.07.2010, wtorek, 12:20
|
liga 6 jest calkiem dobrym pomyslem:)
|
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
|