SALOS Rumia - Wyniki i Tabele

amatorska liga salezjańska - piłka nożna

Login:
Hasło:
loguj automatycznie
Forum SALOS > SALOS Rumia
Wątek: Kamienie na Boiskach

Post nr 1
rafaello99, AllStars
23.05.2010, niedziela, 23:04
Panowie czas w końcu coś zrobić zanim kolejne drużyny nie wycofają się z ligi Salos.
Proponuję 5 czerwca przyjść ze sprzętem (np. grabie, łopata, wiadro) i w końcu zrobić porządek z tymi kamieniami/gruzem/szkłem i innym badziewiem jakie zalega na boiskach. Ja się wcale nie dziwię, ze stan boisk odstrasza wszystkich do gry i odchodzą. Jeśli z każdej druzyny przyjdzie po kilka osób to jesteśmy w stanie zrobic dobra robotę. Może i jakiś grill na koniec wypali jak się ekipy bardziej zorganizują :))

Proponuję 5 czerwiec (sobota) godz. 9:00
Post nr 2
Kamil, Metalurg Wołgograd
23.05.2010, niedziela, 23:24
ja mogę tak od 10 do 11:30 5 czerwca. Nie mam sprzętu ogrodniczego ale zbierać mogę :)

mówimy o zbieraniu na obu boiskach ?
Post nr 3
rafaello99, AllStars
23.05.2010, niedziela, 23:48
- jeżeli chodzi o godzinę to oczywiście do uzgodnienia (ja zaproponowałem 9:00 :)))
- a co do boisk to miałem na mysli oba boiska

Wydaje mi się, ze na boiskach trenują ównież trampkarze/juniorzy - ich trzeba takze zaangażować do zbierania kamieni (kwestia kilku telefonów)
Post nr 4
seba, Victoria Gdynia
24.05.2010, poniedziałek, 7:33
no wkoncu!!!!!!!
Victoria zglasza obecnosc. pozniej napisze ile osob od nas bedzie. sprzet wezmiemy(grabie,łopaty,taczka,wiadr a)
godzina moz byc 10.00.

ciekawe ilu z tych narzekaczy sie zgłosi?...

Post zmieniony przez seba dnia 24 maja, 7:34.
Post nr 5
rafaello99, AllStars
24.05.2010, poniedziałek, 13:31
jestem ciekaw jaki bedzie odzew ze strony innych drużyn ..

Dodam, że na 5 czerwca załatwiony jest sprzęt:
- taczki
- grabie
- wiadra
Jednak kto moze to niech weźnie swój sprzęt

Kto wie czy coś z tego wyjdzie bo jak widać najważniejsze jest połączenie lig ... ja pierd.....

Post zmieniony przez rafaello99 dnia 24 maja, 16:31.
Post nr 6
Karol, Metalurg Wołgograd
24.05.2010, poniedziałek, 20:26
Wchodze w to. Postaramy sie zmobilizowac kilka osob z Metalurga, sprzet dla siebie bede mial, moze uda mi sie zalatwic rowniez i dla kogos. Grill chyba raczej slabo skoro sa mecze ligowe.

Co do frekwencji na Salosie, proponuje zrzucenie sie (beda to grosze) na kilka plakatow informacyjnych i moze ulotek przed nastepnym sezonem. Mozliwe ze udaloby mi sie zalatwic drukowanie po znizce w jednej z lokalnych drukarni i bez minimalnego limitu sztuk.
Post nr 7
zgred, Metalurg Wołgograd
24.05.2010, poniedziałek, 22:55
pomoge zbierac
Post nr 8
Rafal1307, Expert
24.05.2010, poniedziałek, 23:54
Ja sie piszę o ile do roboty nie pójdę poinformuję kolegów z drużyny. 10 to jest bardzo dobra godzina .
Post nr 9
greg, Sparta Torex
25.05.2010, wtorek, 9:43
Ja odpadam, szpital zabieg kolana
Post nr 10
seba, Victoria Gdynia
25.05.2010, wtorek, 21:12
rafaello/ jak widac połaczenia lig nie bedzie:)

co do akcji to narazie odzew jest ze strony all starsów,victori,experta i metalurga.

mysle ze jakies 20 osób ustawiajac sie wzdłuz lini koncowej i przechodzac raz w jedna,raz w druga strone jest w stanie sporo zadziałac:)
Post nr 11
rafaello99, AllStars
25.05.2010, wtorek, 21:22
seba

Mam nadzieję, że trochę ludzi przyjdzie. Gram na tych boiskach od lat - ale takiego badziewia jak teraz jest to nie było ! :)

Prezes musi się jeszcze określić gdzie mamy zwalać te kamienie i inny napotkany na boisku syf zagrażający bezpieczeństwu piłkarzy.

A to że nie będzie połączenia lig - to już decyzja kapitanów :))

I może ustalmy, że 5 czerwca rozpoczynamy o 10:00 ?

Post zmieniony przez rafaello99 dnia 25 maja, 21:28.
Post nr 12
seba, Victoria Gdynia
26.05.2010, środa, 10:11
rafaello

masz racej,stan boisk Nigdy nie był taki tragiczny, biegam po salosie 13rok i nie pamietam zeby było gorej. jednak zamaist marudzic,narzekac i czekac na ziane tej sytuacji dobrze ze taka akcja ruszyła.mam nadziej ze odzew bedzie wiekszy.

proponuje wykonac dwie najpilniejsze rzeczy: usunąc jaknajwiecej kamieni,szkieł i innego bardziewia oraz usypac górke pod siatka pomiedzy oba boiskami tak zeby pilka nie prtzelatywała..

swoja droga trzeba zwrócic sie do zarzadu z prosba o wykonanie otworów(furtek) tak zeby po piłke było blizej.teraz trzeba gonic ,,do okoła"..

dla nas termin 5 czerwca godz.10.00 pasuje. nie wiem ilu od nas bedzie,ja jednak na bank jestem.

Post zmieniony przez seba dnia 26 maja, 10:12.
Post nr 13
Tomeks, Sparta Torex
26.05.2010, środa, 10:33
widzę pełną mobilizację....ale co na to parafia, czy oni wyrazili zgodę na wynoszenie ich własności...przecież to są ich kamienie , szkła, gwoździe, kapsle, niedopalone pety....
druga sprawa być może według ich mniemania BOISKO DO GRY W PIŁKĘ NOŻNĄ MA MIEĆ TAKĄ NAWIERZCHNIE.

ps...

proponuje ogłosić pielgrzymkę i niech każdy MOCHER weźmie coś ze sobą z boiska(z zastrzeżeniem ze bramki, siatki, ogrodzenie i linie w postaci wapna zostają :)

HEHE

<i>Post zmieniony przez Tomeks dnia 26 maja, 10:35.</i>

Post zmieniony przez Tomeks dnia 26 maja, 10:39.
Post nr 14
rafaello99, AllStars
26.05.2010, środa, 17:08
seba

Właśnie o takich pracach myślałem 5 czerwca :)

Ponadto ten kto wymyślił zawieszenie siatki w ten sposób, że piłka przelatuje spokojnie na drugie boisko pod spodem wprowadzajac większe zamieszanie jak dotychczas zasługuje na medal !

Ja wypowiadam się także za siebie - jestem na bank.

Post zmieniony przez rafaello99 dnia 26 maja, 17:09.
Post nr 15
seba, Victoria Gdynia
27.05.2010, czwartek, 11:14
proponuje dla porzadku od tej chwili tylko dopisywac sie do listy,tak zeby było wiadomo kto da rade przybyc i na kogo mozna liczyc.

5 CZERWCA GODZ.10.00

1.rafaello99(All Stars)
2.seba (Victoria)
3.
Post nr 16
Karol, Metalurg Wołgograd
30.05.2010, niedziela, 12:59
1.rafaello99(All Stars)
2.seba (Victoria)
3.Karol (Metalurg)
Post nr 17
zgred, Metalurg Wołgograd
30.05.2010, niedziela, 22:53
1.rafaello99(All Stars)
2.seba (Victoria)
3.Karol (Metalurg)
4.zgredl (Metalurg)
Post nr 18
Kasa, Witawa
31.05.2010, poniedziałek, 1:12
A co tam - dla dobra wszystkich - postaram się ponad wszystko być

1.rafaello99(All Stars)
2.seba (Victoria)
3.Karol (Metalurg)
4.zgredl (Metalurg)
5. Kasa (Witawa)
Post nr 19
Kasa, Witawa
31.05.2010, poniedziałek, 1:13
Tylko niestety ja jestem bezsprzętowy - ale jak ktoś mi zapożyczy jakieś wiadro czy coś - to się stawię :)
Post nr 20
rafaello99, AllStars
31.05.2010, poniedziałek, 20:28
tak jak napisałem - sprzęt załatwię, oby tylko ludzie dopisali

pozdr

Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.

© 2005-12 LavCon | Reklama: gra strategiczna on-line średniowiecze | symulacyjna gra ekonomiczna on-line