|
|
Forum SALOS > AktualnościWątek: 11 maja 2008 - niedzielne mecze I ligi odwołane!
Komentowany artykuł: 11 maja 2008 - niedzielne mecze I ligi odwołane!
|
Post nr 1
Maki, KS Tęcza
05.05.2008, poniedziałek, 14:40
|
Zapraszam do zapoznania się.
Od razu pewnie pojawi się pytanie co robimy z tą kolejką. W tej chwili nie wiem jeszcze w jakich godzinach będzie festyn. Myślę, że jeszcze dziś tego się dowiem.
Do rozegrania będą 4 mecze, chciałbym aby 1-2 z nich zostały rozegrane w sobotę, 2-3 po festynie w niedzielę (oczywiście, jeżeli festyn zakończy się w rozsądnych godzinach).
O jakichkolwiek decyzjach zostaniecie powiadomieni na bieżąco.
|
|
Post nr 2
radek, Kwant
05.05.2008, poniedziałek, 19:00
|
zbliżająca się kolejka jest 5tym meczem przed końcem sezonu. Po tym terminie zgłaszanie zawodników jest niemożliwe. Jeżeli najbliższa kolejka ma sie odbyć tylko częściowo (a być może tylko my z Falangą zagramy), to proponuję przesunięcie "deadline"`u na tydzień później
|
|
Post nr 3
Macaldinho, Kwant
05.05.2008, poniedziałek, 19:35
|
Jestem za przełożeniem całej kolejki na następny tydzień. Nie ma co rozrywać tej kolejki w ten sposób, że parę meczy sie odbędzie a parę nie.
Post zmieniony przez Macaldinho dnia 5 maja, 19:37.
|
|
Post nr 4
hez, Chopina Wejherowo
05.05.2008, poniedziałek, 20:40
|
myślę, że to byłoby najrozsądniej - całą kolejkę przełożyć o tydzień żeby nie było później jakichś ale'ale ;)
|
|
Post nr 5
seba, Victoria Gdynia
05.05.2008, poniedziałek, 21:11
|
a co ma 2 liga do tego festynu? nam on nie przeszkadza wiec grajmy....do konca 5 kolejek....trzymajmy sie terminarza.....no chyba ze festyn ma tez objac boisko 2 ligi to co innego:) a tak to przynajmniej raz zagramy przy pełnych trybunach i dopingu 5 tys fanów:):):)
|
|
Post nr 6
KAMYK, KS Tęcza
05.05.2008, poniedziałek, 21:33
|
Robi sie ciekawie , z pewnością do Euro zakończymy rozgrywki :)
|
|
Post nr 7
fiend, Damor Prospekt
06.05.2008, wtorek, 19:23
|
zawsze gramy przy pelnych trybunach tylko doping taki jakis malo zywy:P
|
|
Post nr 8
KAMYK, KS Tęcza
07.05.2008, środa, 18:22
|
Fiend, moze i mało żywy, ale jaki wierny ;)
|
Dodawać posty mogą tylko zarejestrowani użytkownicy, po zalogowaniu.
|